logo
cabecera
Atenció al client:

telefono  962 850 149

Els nostres Serveis:

gestion

En Consuelo Miñana, s.l. realitzem totes les gestions administratives i ens encarreguem de l'obtenció del Certificat Mèdic de Defunció, la inscripció en el Registre Civil, els trámits sanitaris, i quants trámits o oficis siguen necessaris per a poder realitzar el servici funerari.

Esqueles, notificació de defunció: Des del nostre departament de contractació podrà sol-licitar la publicació d'esqueles en qualsevol periòdic, així com notes necrològiques en ràdio.

esquelas

Personalitze la cerimònia: Rendisca un homenatge únic i singular a la memòria del seu familiar difunt. Li ajudarem a dissenyar l'acte com vosté desitge, tant si és religiós com si és laic. Vosté podrà decidir com vol que es desenrotlle la cerimònia per a aprofundir en el record i en la memòria del seu familiar difunt, i la seua duració.

musica de camara

Música: Podem oferir-li un exclusiu servici de música, dut a terme per un grup de cambra.
    Estos grans professionals interpretaran per a vostés l'obra triada, en funció dels gustos i necessitats del moment.

tanatoestética

Tanatoestética:

Comptem amb personal qualificat per a realitzar treballs de condicionament del difunt perquè els sers volguts guarden el millor record de la persona morta en el moment de la seua despedida.

asesoramiento

En Consuelo Miñana, s.l. ens encarreguem de la gestió de tots els tràmits administratius necessaris a partir de la defunció: obtenció de certificats, registre, tràmits de sepultura o trasllats.

Trasllats nacionals i repatriacions:
   El personal de Consuelo Miñana, s.l. s'encarrega de realitzar els tràmits necessaris, en aquells casos en què es requerisca traslladar el cos d'un difunt a qualsevol població d'Espanya o l'estranger.

Els nostres clients poden confiar en nosaltres per a oferir-los un servici de màxima qualitat i a un preu assequible.

Personalitze la seua ofrena floral: Qualsevol ornament floral pot ser enviat a la seua sala, triant entre una gran quantitat de centres, rams, corones o qualsevol altre element que vosté ens suggerisca, que serà confeccionat en les nostres Botigues Florals en el moment, garantint-li d'esta manera la seua absoluta frescor i major duració.

flores flores flores

Li informarem amb detall sobre tota la nostra oferta floral, li donarem idees i li ajudarem a prendre decisions.

En Consuelo Miñana, s.l. li oferirem una gran varietat de models de fèretres que vosté podrá configurar en tots els seus detalls i acabats.

féretros

El forn crematori es troba situat dins del Tanatori Mondúver de Gandía, de fàcil accés per la Ctra. d'Almoines o pel carrer Sant Enric.

crematorio

Compta amb una sala multiconfessional en què se li dediquen els últims moments al difunt abans de procedir a la seua incineració.

La despedida pot realitzar-se per mitjà d'un xicotet respons pronunciat per algun acostat.

De la mateixa manera, este moment tan especial pot ser acompanyat per un tema musical seleccionat per la família.

Urnes: Li oferirem diversos models d'urnes perquè vosté puga triar per grandària i per material: bronze, alabastre, fusta i acer, totes elles amb distints acabats.
   Trie una urna biodegradable si el seu desig és soterrar-la en la naturalesa o tirar-la al mar.


urna urna urna urna urnas urna

Transforme les cendres del seu ser volgut en un diamant: Encarregue un diamant únic i irrepetible a partir de les cendres del seu familiar difunt.

diamante

Ens encarregarem de tot el procés i li assessorarem sobre les distintes possibilitats que oferix esta emotiva forma de record


Els nostres Tanatoris estan dotats de sales de sòbria i càlida decoració, a més dels espais comuns, especialment dissenyats per a fer més amable l'estada dels familiars, facilitant l'arreplegament necessari en moments d'aflicció

Sala tanatorio Oratorio

L'oratori multiconfessional està igualment a la seua disposició per al seu arreplegament, o la realització de qualsevol pràctica religiosa, previa sol-licitud i amb la deguda antelació.

Servici de cafeteria i catering, per a atendre les seues demandes i les del gran nombre d'amics i familiars que els visitaran en tan dolorosos moments.

Cafeteria